14 Temmuz 2018 15 Temmuz

15 Temmuz Bir Diriliş Destanı

8b39a561-a9b0-439d-a26d-4b56714bfb24

Serdar USLU

Akit TV Genel Koordinatörü

15 Temmuz bir diriliş destanı ve demokrasi zaferidir. 15 Temmuz şehitlerimizin gözyaşlarıyla yeniden yeşerdiğimiz kutsal bir davadır. 15 Temmuz kadını erkeği, genci ve yaşlısı ile üstün cesaret örneği gösteren bu milletin “Dosta güven düşmana korku” salmayı başardığı bir takvimdir.

Türk milleti darbe ve dayatmalara karşıdır. 1960, 1971 ve 1980 askeri darbelerinin ardından yaşanan 28 Şubat Post Modern darbesi ile 27 Nisan e-muhtırasından sonra da milletimiz her zaman olduğu gibi kendi iradesinin üstünde irade kabul etmemiştir.

15 Temmuz 2016’da hiçbir darbede görülmemiş bir adaletsizlik ve işgal girişimi ile karşı karşıya kaldık. Fetö Terör Örgütü ve işbirlikçi hainler; Ülkemizi kuşatıp ele geçirmek istediler. Fakat Türk milleti devletine, vatanına sahip çıkmaya hazırdı. Hainlerin hiç beklemediği, bizim ise her an beklediğimiz çağrı, beklediğimiz yerden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi ve milletini meydanlara davet etti. Liderinin çağrısına hiç düşünmeden ve anında cevap veren milyonlar el ele meydanlara çıktı. Halk ve güvenlik güçleri birlikte hareket ederek bu insanlık dışı hain darbe girişimini önleyip sorumlularını da kıskıvrak yakaladı. Fetö terör örgütü ve onların işbirlikçi hainleri de büyük bir hezimet yaşadı. Bu hainlere destek veren devletlerinde hevesleri kursaklarında kaldı. Gövdeleri dualar ile çevrili bu millet hiçbir zaman hainlere yenilmeyecektir.

Tarihimiz boyunca Türk milletine düşmanlık edenler hep yenildiler. Türk milletini zayıf görenler her zaman gücümüzün altında ezilip silindiler. Lideriyle halkı karşı karşıya getirmek isteyenlerin hesabı yine tutmadı ve asla tutmayacak. Milli dirilişini milli kahramanıyla tamamlayan Büyük Türk Milleti yoluna dik ve daha güçlü adımlarla devam edecektir.

Silahların üzerine “Allahû Ekber” diyerek koşan cesur bir millet olduğumuz için Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

Bizler Akit TV ailesi olarak; her zaman devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Yüce Allah bize güç verdikçe, tıpkı 15 Temmuzda olduğu gibi, gücümüzün her zerresini bu vatana hizmet etmek için kullanacağız. Akit TV sadece bir televizyon kanalı değil, milli dirilişin gösterişsiz neferidir. Ve Yüce Allah’ın iradesinden başka hiçbir güce boyun eğmeyecektir.

Başkanımız, sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık vurguladığı gibi “bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte türkiye olacağız

Bize büyük bir zafer ve onur yaşatan şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize şifa, şehit ve gazi yakınlarına da sabır dilerim. Allah hepinizden razı olsun.

  • Paylaş